Powered By Blogger

miercuri, 21 iulie 2010

DDD,RULES!

E clar ca baiatul asta e destept.Nu se poate (asta evident intr-o tara normala) ca incepand de la presedintele tarii , continuand cu primul ministru si jumatate din guvern sa iasa la televizor frumusel si sa se scuze/jure ca nu au nici o legatura cu arestarea lui Dan Diaconescu.Toti acuza acum calitatea de jurnalist a aceluiasi Dan Diaconescu uitand ca poarta ,majoritatea dintre ei , anatema prezentei la un moment dat in studioul-garsoniera a aceluiasi baiat.Toti au fost colegi cu Magda Ciumac,Tolea,magi,vrajitori,ghicitori in tarot,carti sau in stele.De la madam Pora la Ion Cristoiu ,Traian Basescu,Emil Boc,Elena Udrea.In ''studioul'' lui DDD domnul Funeriul(funest ministru al educatiei-cui?) facea demonstratia cum ca dosul de palma prezidential nu l-a pocnit pe minor peste bot.In plus toate posturile de televiziune au acum emisiuni de genul promovat de acelasi DDD .Acuzatorii vin acu si se dau curve virgine ca niste deontologi adevarati ce sunt.
In rest e simplu.Diaconescu a fost primul care a speculat o piata ,si-a creat relatii(cum,nu ma intereseaza) si avantajul lui acum este ca nimeni nu-i poate cere socoteala(calitatea emisiunii lui)pentru ca toti au fost la el in studio.Asa ca ciocu'mic,nu e vina lui ci a celor care i-au trecut prin garsoniera.Nu e prost cel care cere,prost e ala care da.

Un comentariu:

  1. "Cozile" Clanurilor din Parlament sunt formate si din Fetite imbracate prea provocator cu pantaloni mulati si decolteuri mari ETC. - cine nu crede sa mai mediteze sau va primi explicatii amanuntite la momentul potrivit ... asa ca de acum aveti INFORMATII DESTULE ...

    RăspundețiȘtergere